Storstädning

Behöver ditt hem eller kontor en total överhaling? Vår storstädningstjänst i Skåne, Blekinge och Kronoberg är här för att göra jobbet åt dig! Vi erbjuder en omfattande och noggrann rengöring som får ditt utrymme att skinna av renhet och fräschhet.

Vårt dedikerade team av erfarna städproffs är specialiserade på att utföra storstädningar av hög kvalitet. Vi tar hand om alla ytor, inklusive golv, väggar, tak, fönster, kök och badrum, och vi använder oss av professionella rengöringsprodukter och utrustning för att uppnå enastående resultat.

Oavsett om du behöver en storstädning inför en flytt, efter renoveringar eller bara för att ge ditt utrymme en fräsch start, så kan vi skräddarsy vår tjänst efter dina behov. Vi tar bort damm, smuts, fläckar och oönskade lukter, och vi arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att varje hörn och detalj behandlas.

Få ditt pris inom 24h

Städtjänster (Privat)

Städtjänster (Företag)

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ