OM OSS

Albregs Städ och flytt AB har kontor i Kristianstad men verkar i hela Skåne samt Blekinge

Vi är ett etablerat företag med kontor i Kristianstad och verkar över hela Skåne och Blekinge. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan du vara trygg i att vi levererar högkvalitativa städtjänster och effektiva flyttjänster.

Vi förstår att din tid är värdefull, och därför strävar vi alltid efter att utföra vårt arbete snabbt och noggrant. Vårt team av professionella städare och flyttare är välutbildade och erfarna, vilket gör att vi kan hantera alla typer av uppdrag med precision och effektivitet.


För att ge dig extra förtroende för vårt arbete erbjuder vi alltid en garanti på utfört arbete. Det betyder att om du inte är helt nöjd med resultatet, kommer vi att åtgärda det utan extra kostnad för dig. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Vi värnar om säkerheten och tryggheten hos våra kunder. Därför är vi fullt försäkrade, vilket ger dig extra skydd och lugn när du anlitar oss. Dessutom erbjuder vi en unik städförsäkring som ger dig en garanti på 5 dagar från utfört arbete. Om något inte lever upp till dina förväntningar inom denna period, åtgärdar vi det omedelbart.


Oavsett om du behöver professionell städning för ditt hem, kontor eller företagslokaler, eller om du planerar en smidig och säker flyttning, så är Albregs Städ och Flytt AB det perfekta valet. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och skapa långsiktiga kundrelationer.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina städ- och flyttbehov.

Var trygg med oss.

Vi är försäkrade & har alla trafiktillstånd .