Albregs Städ AB

Din Städpartner i Skåne med omnejd

Oavsett om du behöver professionell städning för ditt hem, kontor eller företagslokaler är Albregs Städ det perfekta valet. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi värderar din tid och utför vårt arbete snabbt och noggrant med vårt professionella team av välutbildade och erfarna städare. Din tillfredsställelse är vår prioritet, vilket är varför vi erbjuder garanti på utfört arbete. Garanterad säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med vår ID06-certifiering och avtal med Byggnads och Fastighets. Dessutom är vi fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Albregs Städ AB har säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen är på plats. Dessutom har alla våra anställda kollektivavtal, vilket säkerställer en trygg och bra arbetsmiljö för dem.

Din säkerhet och trygghet är vår främsta prioritet, vilket är varför vi är fullt försäkrade för att ge dig extra skydd och lugn när du anlitar oss. Dessutom erbjuder vi en unik städförsäkring som ger dig en garanti på 5 dagar från utfört arbete. Om något inte lever upp till dina förväntningar inom denna period, åtgärdar vi det omedelbart.

Snabblänkar