Butiksstädning

Vi förstår att städning i butikskontext skiljer sig från andra typer av rengöring. Snabbhet och flexibilitet är nyckelkomponenter när det gäller att hantera leveranser och omflyttningar av varor inom butiken.

På Albregs Städ är vi medvetna om de specifika behoven i en butiksmiljö. Vår personal är tränad och redo att hantera olika situationer som kan uppstå under butikens öppettider. Vi är snabba och flexibla för att säkerställa att städningen utförs effektivt och i rätt tid.

Vi prioriterar även kontinuitet och tillgänglighet. För att säkerställa att städningen är klar vid öppningstid har vi alltid backup-personal tillgänglig om ordinarie personal skulle vara sjuk eller inte kan närvara. På så sätt kan ni vara trygga med att ert butiksutrymme alltid är rent och inbjudande för era kunder.

Med Albregs Städ som er städpartner kan ni vara säkra på att er butik alltid hålls i toppskick, vilket ger en positiv kundupplevelse och bidrar till ökad trivsel och försäljning.

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ