Flyttstädning

Att organisera en flytt kan vara en enorm utmaning för företag. Varför lägga värdefull tid och energi på att ta hand om flyttstädningen när du istället kan fokusera på att säkerställa en smidig övergång för din verksamhet? Det är här Albregs Städ kommer in i bilden.

Vi förstår hur avgörande det är för företag att ha en välorganiserad flytt. Därför erbjuder vi effektiv och professionell flyttstädning till företag i hela Skåne med omnejd till ett fast pris. Med vår hjälp kan du minimera avbrott och låta oss ta hand om det tunga arbetet med att lämna dina gamla lokaler i toppskick.

Vi är dedikerade till att göra flytten så smidig som möjligt för din verksamhet, så att du kan fortsätta fokusera på att driva din verksamhet utan onödiga distraktioner. Utöver flyttstädning kan vi även erbjuda omfattande tjänster för företagsflyttningar för att säkerställa att din övergång blir så problemfri som möjligt.

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ