Entrémattor

Entrémattor är den första linjen i försvaret mot smuts, sand och fukt som följer med in i dina lokaler. För att hålla din entrématta i bästa skick och maximera dess effektivitet är regelbunden städning och underhåll avgörande. På Albregs Städ erbjuder vi professionella tjänster för städning och underhåll av entrémattor som hjälper till att säkerställa att din entrématta är ren, fräsch och funktionell.

Vår erfarna personal är välutbildad och utrustad med specialiserade verktyg och tekniker för att effektivt rengöra och vårda entrémattor av olika material och storlekar. Vi använder oss av skonsamma, men effektiva rengöringsprodukter för att avlägsna smuts, fläckar och fukt från entrémattan och lämna den i bästa möjliga skick.

Utöver städning erbjuder vi även underhållstjänster för entrémattor, inklusive regelbunden dammsugning, skakning och fläckborttagning för att förlänga livslängden på din matta och bevara dess utseende och funktion. Du kan vara säker på att din entrématta fortsätter att göra sitt jobb med att hålla dina lokaler rena och säkra för alla besökare.

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ