Frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna och allt du behöver veta om våra tjänster.

Priset för en professionell städningstjänst kan variera beroende på flera faktorer såsom storlek på bostaden eller lokalerna, typ av städning som behövs (grundlig städning, fönsterputsning, specialrengöring av golv eller möbler etc.), samt frekvensen av städningen. För att få en exakt uppskattning av kostnaden är det bäst att fylla i vårt offertformulär där du kan specificera dina behov och få en skräddarsydd prisuppgift.

Offertformulär

Flyttstädningens pris kan variera beroende på storlek på bostaden, graden av rengöring som krävs för att uppfylla standarden för utflyttning samt eventuella extra tjänster som efterfrågas. För att få en noggrann prissättning är det bäst att använda vårt formulär för direkt prisuppskattning där du kan ge detaljer om din bostad och dina specifika behov.

Räkna ut ditt pris direkt

Vi rekommenderar att städningstjänster genomförs på en tidpunkt som passar dig bäst och som inte stör din dagliga rutin. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter ditt schema för att säkerställa minimal inverkan på din vardag.

RUT-avdraget är en skattereduktion för hushållsnära tjänster, inklusive städtjänster. Det gör det möjligt för privatpersoner att dra av en del av kostnaden för städtjänster på sin skattedeklaration. För att utnyttja RUT-avdraget måste du vara bosatt i Sverige och tjänsterna måste utföras i ditt hem. Kontakta Skatteverket för detaljerad information om hur du ansöker om och utnyttjar RUT-avdraget.

För att underlätta för våra städteam och säkerställa bästa möjliga resultat är det bra att förbereda ditt hem genom att ta bort personliga föremål och lösa föremål från ytor som ska rengöras. Vi kan även erbjuda specifika tips och råd baserat på din bostad och dina behov.

Ja, vår städfirma är fullt försäkrad för att skydda både våra kunder och vår personal. Detta innebär att du kan känna dig trygg med att vi tar ansvar för eventuella olyckor eller skador som kan inträffa under städningen.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa städtjänster och kundnöjdhet är vår främsta prioritet. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet av städningen, vänligen kontakta oss omedelbart så kommer vi att göra vårt bästa för att rätta till situationen och säkerställa din belåtenhet. Din feedback är viktig för oss och vi är här för att se till att du är helt tillfredsställd med våra tjänster.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss så besvarar vi den så fort som möjligt.

KOntakta oss