Möbelrengöring

Våra möbler är en viktig del av våra hem och dagliga liv. För att hålla dem i bästa skick och bibehålla deras skönhet och funktionalitet är regelbunden rengöring avgörande. På Albregs Städ förstår vi vikten av att vårda dina möbler och erbjuder professionell möbelrengöringstjänster som hjälper till att hålla dem fräscha och rena.

Vår erfarna personal på Albregs Städ använder sig av skonsamma, men effektiva rengöringsmetoder och noggrant utvalda produkter för att säkerställa att dina möbler får den omsorg de förtjänar. Oavsett om det handlar om att rengöra tygsoffor, läderstolar, träbord eller andra möbeltyper, kan du lita på att vi tar hand om dem med precision och professionalism.

Få ditt pris inom 24h

Städtjänster (Privat)

Städtjänster (Företag)

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ