Byggstädning

Vi på Albregs Städ förstår vikten av att tillhandahålla högkvalitativ byggstädning som överträffar förväntningarna. Med vår expertis och rätt utrustning är vi specialiserade på att hantera den typen av grovstädning som krävs efter ett byggprojekt.

Vår erfarna personal är välutbildad och har den kunskap och skicklighet som krävs för att hantera olika typer av byggrelaterad smuts och avfall. Vi använder oss av effektiva rengöringsmetoder och kvalitetsprodukter för att säkerställa att ditt utrymme lämnas skinande rent och redo för användning.

Med Albregs Städ kan du lita på att din byggstädning utförs professionellt och noggrant. Vi tar hand om allt från att avlägsna grov smuts till att polera och göra ytor skinande rena. Kontakta oss idag för att få professionell hjälp med din byggstädning.

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ