Skola & förskola

Vi förstår att en ren och trygg miljö är avgörande för lärande och utveckling hos barn och elever. På Albregs Städ är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativ städning för skolor och förskolor, med fokus på att skapa en hälsosam och inbjudande miljö för alla.

Vår erfarna personal är välutbildad och har den kunskap och förståelse som krävs för att möta de specifika behoven inom skol- och förskoleområdet. Vi använder oss av skonsamma, men effektiva rengöringsmetoder och miljövänliga produkter för att säkerställa att era lokaler är rena och säkra för barnen att vistas i.

Med Albregs Städ kan ni vara säkra på att era skol- och förskolelokaler alltid är i toppskick, vilket främjar en positiv inlärningsmiljö och ökar trivseln hos både elever och personal. Kontakta oss idag för att diskutera era specifika behov och få skräddarsydda lösningar för städning av era skolor och förskolor.

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster


Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ