Dödsbo

Att hantera tömningen av ett dödsbo kan vara en känslomässigt och tidsmässigt utmanande uppgift. Vi förstår detta och strävar efter att ge dig all den hjälp du behöver under denna period. Genom att vända dig till oss kan du vara säker på att få den stöd och assistans som krävs för att underlätta processen.

Vi börjar alltid med en kostnadsfri besiktning för att få en förståelse för dina behov och önskemål. Därefter går vi igenom hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Oavsett om det handlar om att tömma hela boet eller bara vissa delar av det, så är inget uppdrag för stort eller för litet för oss att ta itu med.

Vi strävar efter att skapa en trygg och professionell atmosfär så att du kan känna dig bekväm och trygg i vårt samarbete. Med vår erfarenhet och dedikation kan du lita på att vi tar hand om tömningen av dödsboet på ett respektfullt och effektivt sätt.

Få ditt pris inom 24h

Städtjänster (Privat)

Städtjänster (Företag)

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ