Golvvård

Golv utgör grunden för varje rum och spelar en viktig roll för den övergripande estetiken och funktionaliteten i ett utrymme. För att säkerställa att dina golv förblir i bästa skick och ger ett varaktigt intryck är regelbunden golvvård av yttersta vikt. På Albregs Städ erbjuder vi professionell och effektiv golvvårdstjänster som hjälper till att bevara skönheten och hållbarheten hos dina golv.

Vår erfarna personal är specialiserad på att hantera olika typer av golvmaterial, inklusive trä, laminat, klinker, vinyl, linoleum och marmor. Vi använder oss av skonsamma, men effektiva rengöringsmetoder och högkvalitativa produkter för att avlägsna smuts, fläckar och slit från dina golv och återställa deras naturliga glans och utseende.

Utöver rengöring erbjuder vi även andra tjänster för golvvård, inklusive polering, vaxning, boning och impregnering för att förstärka golvets skydd och hållbarhet. Vi skräddarsyr våra golvvårdstjänster efter dina specifika behov och golvtyper för att säkerställa bästa möjliga resultat och långvarig prestanda.

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ