Trappstädning

Behöver du professionell trappstädning i Skåne med omnejd? Välkommen till vår pålitliga trappstädtjänst som erbjuder noggrann och effektiv trappstädning i båda regionerna.

Vi förstår vikten av att ha rena och välskötta trapphus. Som experter inom trappstädning i Skåne och Blekinge är vi dedikerade till att ge dig en ren och säker miljö för dina trappor och gemensamma utrymmen.

Vårt erfarna team av trappstädare använder sig av moderna metoder och utrustning för att garantera att varje trappstädning blir enastående. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammborttagning till golvrengöring och fönsterputsning. Vi ser till att varje yta blir skinande ren och att smuts och fläckar försvinner.

Oavsett om du behöver trappstädning för en bostadsförening, ett företag eller en fastighet i Skåne eller Blekinge, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativ trappstädningstjänst. Vi anpassar vårt arbete efter dina specifika behov och följer noggrant alla riktlinjer och krav.

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ