Industristädning

Inom industrin är det avgörande att ha kunskap om rätt rengöringsmetoder och tekniker för att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö. Genom vår långa erfarenhet och gedigna utbildning har vi skaffat den nödvändiga kunskapen för att kunna hantera olika typer av industriella rengöringsbehov.

Då vi förstår att i en industriell miljö kan saker och ting förändras snabbt och oväntade situationer kan uppstå. Därför är vi redo att agera snabbt och effektivt för att hantera alla typer av rengöringsutmaningar som kan uppstå.

Vi erbjuder ett brett utbud av industriella rengöringstjänster inklusive maskinskurning, vattenblästring, sanering, högtryckstvätt och renrumsstädning. Med Albregs Städ kan ni vara säkra på att era industriella utrymmen är rena, säkra och redo för att möta era verksamhetsbehov. 

Få ditt pris inom 24h

Våra städtjänster

Albregs Städ är din pålitliga partner

Vi har säkerhet och legitimitet inom bygg- och fastighetsbranschen med ID06 samt avtal med Byggnads och Fastighets och är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa.

Vi dessutom säkerställt att alla nödvändiga trafiktillstånd och behörigheter från Transportstyrelsen och alla våra anställda har kollektivavtal vilket kan garantera dig att våra anställda har en bra arbetsplats.

Få kostnadsfri offert

Välj tryggt med Albregs Städ