Flyttstäd

Flyttstädning i Skåne

Flyttstädningen är ofta en av de mest påfrestande uppgifterna vid en flytt. Varför spendera värdefull tid på städning när du istället kan fokusera på att komma till rätta i ditt nya hem? Det är där Albregs Städ kommer in i bilden.

Vi förstår hur stressigt det kan vara med en flytt, och det är därför vi erbjuder effektiv och professionell flyttstädning i hela Skåne med omnejd till ett fast pris. Med vår hjälp kan du släppa den bördan och fokusera på att komma igång i ditt nya boende.

Utöver flyttstädning kan vi även hjälpa till med bohagsflytt och företagsflytt. Dessutom erbjuder vi besiktning av utförd flyttstädning tillsammans med både dig och den nya ägaren eller hyresgästen.

Begär en offert Jag behöver även flytthjälp
Räkna ut ditt pris (Flyttstäd)

Få ditt pris direkt

Balkong
RUT-avdrag?


Boka en flyttstädning

Vi erbjuder en omfattande tjänst för flytt och flyttstädning som täcker hela Skåne-regionen med omnejd.

Du kan enkelt skicka in en bokningsförfrågan eller kontakta oss per telefon för att inleda planeringen av din flyttstädning. Vår dedikerade personal kommer att återkoppla till dig snarast för att säkerställa en smidig och effektiv process.

Oavsett var din destination är belägen, kan du lita på att vi levererar en professionell och pålitlig service för din flytt och flyttstädning.

Boka flyttstädning idag

Checklista

För att säkerställa en smidig och effektiv flyttstädning är det av största vikt att din bostad är förberedd på rätt sätt. För att undvika onödiga förseningar och underlätta vårt arbete, finns det några små åtgärder som du kan vidta.

Det är självklart en förutsättning att du har flyttat ut från bostaden innan vi påbörjar städningen, vilket förmodligen är självklart. För att vi ska kunna utföra en grundlig flyttstädning behöver bostaden vara nästintill helt tömd. Det är viktigt att förstå att extra kostnader tillkommer om vi måste städa möbler och inredning som ska kvarstå i bostaden efter flytten, samt för eventuell städning av balkonger, vindsutrymmen och liknande.

Kök


Kök (övrigt)


Toalett & badrum


Vardagsrum & sovrum


Välj tryggt med Albregs Städ